Početna BHVijesti BOL BOLUJEM, NIKOM NE KAZUJEM: Vučić teško bolestan, po prvi put otkazao...

BOL BOLUJEM, NIKOM NE KAZUJEM: Vučić teško bolestan, po prvi put otkazao sve aktivnosti…

0
PODIJELI
BOL BOLUJEM, NIKOM NE KAZUJEM: Vučić teško bolestan, po prvi put otkazao sve aktivnosti…

U njegovo ime obratiće se predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, javljeno je iz Vučićevog kabineta. Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić iz zdravstvenih razloga neće biti u mogućnosti da prisustvuje Međunarodnoj konferenciji “Kraj nekažnjivosti za zločine nad novinarima“, povodom 20. godišnjice bombardovanja RTS- a, saopštila je Služba za saradnju sa medijima Predsjednika Republike.

U njegovo ime obratiće se predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, javljeno je iz Vučićevog kabineta. Prethodno je najavljeno da će Vučić prisustvovati konferenciji, koju organizuju Udruženje novinara Srbije i Radio-televizija Srbije u Dečjem kulturnom centru.

Pojedini mediji su prenijeli kako je Vučić svoj govor od 19. aprila jedva izdržao i da je povremeno gubio glas, ali se vidjelo i da je prilično iscrpljen. Iz njegovog kabineta je saopšteno da će se u njegovo ime obratiti predsjednica Vlade Ana Brnabić, prenosi B92. Naredne noć u 2.06 se navršava 20 godina od NATO bombardovanja zgrade Radio – televizije Srbije u Aberdarevoj ulici, kada je poginulo 16 radnika televizije. Tim povodom večeras će biti održan komemorativni skup, a prije toga u 18 sati, zajedno sa Udruženjem novinara Srbije RTS organizuje konferenciju pod nazivom “Kraj nekažnjivosti za zločine nad novinarima”, na kojoj je najavljeno učešće šefa države

B92/slobodna-bosna