Početna BHVijesti Čović sa Dodikom ide na miting podrške Vučiću, zabavlja ih Bora Čorba?

Čović sa Dodikom ide na miting podrške Vučiću, zabavlja ih Bora Čorba?

0
PODIJELI
Čović sa Dodikom ide na miting podrške Vučiću, zabavlja ih Bora Čorba?

Srbijanski list “Danas” objavio je informaciju kako postoji mogućnost da mitingu prisustvuje lider HDZ-a Bosne i Hercegovine – Dragan Čović. “Prema nezvaničnim saznanjima Danasa, mitingu SNSK prisustvovaće i ‘veliki broj Srba iz regiona’, uključujući predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, te predstavnici nacionalnih manjina u Srbiji, kao i lider HDZ BiH Dragan Čović.”

“Ceo skup biće sniman dronovima kako bi se pokazala masovnost podrške Aleksandru Vučiću i planirano je da se Vučić okupljenima obrati ispred Doma Narodne skupštine, što će predstavljati jasan odgovor naprednjaka na građanski protest organizovan u subotu, 13. aprila”, ističu izvori lista Danas.

Alo otkriva da će na ovom mitingu pjevati i Bora Čorba. “Bora Čorba i ja se poznajemo mnogo godina, iako nismo uvek bili na istoj strani. I kada smo razmenjivali političke udarce, uvek smo se poštovali. Hvala mu što je pristao da učestvuje na skupu”, rekao je Vučić. Dotaknuo se i tragično preminulog Šabana Šaulića i Ace Lukasa. “Aca i on su uvijek bili uz nas”, rekao je Vučić, prenosi Alo.

radiosarajevo.ba