Početna BHVijesti NAKON SKANDALOZNIH GRIMASA KOJE JE PRAVIO DOK JE MINISTRICA GOVORILA: Oglasio se...

NAKON SKANDALOZNIH GRIMASA KOJE JE PRAVIO DOK JE MINISTRICA GOVORILA: Oglasio se i sam Čačić, evo šta je imao reći…(VIDEO)

0
PODIJELI
NAKON SKANDALOZNIH GRIMASA KOJE JE PRAVIO DOK JE MINISTRICA GOVORILA: Oglasio se i sam Čačić, evo šta je imao reći…(VIDEO)

Svjestan sam kako kontekst i okolnosti ničime ne opravdavaju način na koji sam reagirao na upit koji nije bio povezan s gospođom Divjak’, napisao je Čačić u svojoj isprici objavljenoj na Facebooku.

Nakon što je jučer pravio grimase stojeći iza leđa ministrice znanosti i obrazovanja Blaženke Divjak, dok je davala izjave novinarima, varaždinski župan i šef Reformista Radimir Čačić danas se ispričao zbog svojih neprimjerenih gesti.

“Želio bih se ispričati zbog neprimjerene reakcije i gestikulacije nakon jučerašnjeg službenog otvaranja radova na izgradnji škole u Svetom Iliji. Svjestan sam kako kontekst i okolnosti ničime ne opravdavaju način na koji sam reagirao na upit koji nije bio povezan s gospođom Divjak”, stoji u njegovoj objavi na Facebooku.

Naime, dok je ministrica govorila o povratku u škole, opravdanim izostancima i tome kako je škola sigurna kao i dom, Radimir Čačić se iza nje smijao, gledao u nebo, kolutao očima, a na kraju pisao hemijskom olovkom po dlanu. U jednom trenutku počeo je plaziti jezikom i mahati rukama.

Sve što je Čačić radio teško je opisati, no video te konferencije za medije sve pokazuje…