Početna BHVijesti Tijelo koje je pronađeno u Sarajevu pripada Ružici Bičvić za kojom se...

Tijelo koje je pronađeno u Sarajevu pripada Ružici Bičvić za kojom se tragalo

0
PODIJELI
Tijelo koje je pronađeno u Sarajevu pripada Ružici Bičvić za kojom se tragalo

Nakon uviđaja kojim je rukovodio dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo na mjestu gdje pronađeno tijelo ženske osobe u naselju Bojnik, utvrđeno je da se radi o Ružici Bičvić za kojom se tragalo od 20. aprila. Prema riječima glasnogovornice Tužilaštva KS Azre Bavčić bit će urađen vanjski pregled tijela, a po potrebi moguće je da se naloži i obdukcija.

Tijelo su jutros pronašli pripadnici Federalne uprave civilne zaštite. Potraga je jutros intenzivirana, a u šumarku u ulici Mihaljevska pripadnici FUCZ-a pronašli su beživotno tijelo nepoznate osobe.

Potraga je jutros intenzivirana, a u šumarku u ulici Mihaljevska pripadnici FUCZ-a pronašli su beživotno tijelo nepoznate osobe, a kasnije je utvrđeno da je riječ o ženi koja je nestala 20. aprila na Dobrinji.

U potrazi je danas učestvovalo 50 ljudi od čega petnaest pripadnika Federalne uprave civilne zaštite, deset pripadnika GSS-a Novi Grad Sarajevo, CZ Novi Grad Sarajevo i dvadeset pet članova porodice prijatelja i volontera koji su se priključili potrazi.

klix.ba