Bahato i bezobrazno! Oštre reakcije iz Republike Srpske na Dodikova putovanja u Sarajevo!

– Dok građani svakodnevno ostaju bez posla, član Predsjedništva BiH odlazi u Sarajevo o našem trošku, ni više ni manje, avionom. Prošle godine, dok su građani bili zatvoreni u svojim domovima, gradovima i državi, najviši vladini dužnosnici išli su na privatna putovanja, opet o našem trošku, u Beč, Rim i malo na more i Tivat i Grčku, pa čak i do Tel Aviva.

Iako mnogi građani ne mogu vidjeti svoje najmilije tokom cijele godine, nije im problem unajmiti drugi zrakoplov za odmor i ture po Evropi, pa i dalje. Ljubiša Krunić, poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je da njihova bezobrazluk i arogancija zaista nemaju granica.

Krunić je rekao da se kompanija iz SNSD vozi avionom, ali prosječni građanin teško da može priuštiti i biciklo.

– Vakcine prosimo, druga medicinska sredstva takođe, privreda ne može da se oporavi od mjera zatvaranja dok prijete novim restrikcijama, ali novca ima da se SNSD kompanija voza avionima, dok prosječan građanin sebi biciklo teško priušti. Jedina slika koju mogu da zamislim jeste kako od naših para lete iznad ojađene Republike Srpske na neku egzotičnu destinaciju i prostački nam se smiju.