Ćiro Blažević otkrio da je teško bolestan: Zbogom, jako sam pesimističan

Miroslav Ćiro Blažević, bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, objavio je da je jako bolestan i da je pesimista po pitanju zdravlja. U intervjuu jednom slovenskom sportskom klubu rekao je “zbogom”.

Novinari SK kontaktirali su ga kako bi prokomentirao utakmicu između Hrvatske i Slovenije, ali su saznali da je teško bolestan.

“Nemam više što reći, ne znam šta se događa i zato mi je teško govoriti o tome. Nisam više zanimljiv. Dragi prijatelji Slovenci, naša ljubav nema granica. Vi volite mene i ja vas, ali moram vam reći žalosnu vijest. Jako sam, jako bolestan”, kazao je tiho i polako.

Legendarni stručnjak dvaput je pobijedio rak, operirao je prostatu, a bolest mu je prvi put dijagnosticirana 2011. Iako nije precizirao o čemu se radi, čini se da se bolest vratila.

“Ako ne dođem uskoro u Sloveniju, a vjerovatno neću, volio bih iskoristiti priliku da iskažem ljubav i pozdravim sve prijatelje u Sloveniji, mogu biti ponosni na to što su Slovenci. Dosegli ste civilizacijski nivo kojem mi Hrvati stremimo. Nažalost, moram izreći katoličku riječ: zbogom. Zbogom, dragi moji Slovenci. Žao mi je, jako sam pesimističan”, izjavio je Blažević za Sport Klub.

Ćiro Blažević bio je selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine od 2008. do 2009. godine, a tijekom igračke karijere nosio je i dres Sarajeva.