Djeca preminulog glumca Mustafe Nadarevića uz suze se prisjetili svog oca

Sin i kćerka Mustafe Nadarevića prisustvovali su događaju koju je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu organiziralo u sjećanje na njihovog pokojnog oca.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu organizirano je prigodno sjećanje na velikog glumca, Mustafu Nadarevića, koji je svoj cijeli radni vijek proveo upravo u zagrebačkom HNK.

Uz odabrane inserte iz predstava u kojima je nastupao te projekcije fotografija, događaj su upotpunili njegovi najbliži, sin Aša i kćer Nana, koja je bila posebno emotivna. Među prisutnima su bili i intendantica HNK u Zagrebu Iva Hraste-Sočo, direktorica Drame Nenni Delmestre, dramaturginje Željka Turčinović i Sanja Ivić, te glumački kolege i kolegice, Alma Prica i Siniša Popović.

Podsjetimo, Mustafa je 22. novembra 2020. godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti. Preminuo je u Zagrebu u 78. godini života.

Legendarni glumac u životu se ženio tri puta. S prvom suprugom Jasnom dobio je kćer Nađu, a rastali su se kada je njoj bilo osam godina. Nađa se s majkom odselila u SAD, gdje je diplomirala historiju umjetnosti. Nadarević je novu ljubav zatim pronašao s televizijskom urednicom Snježanom Nožinić, s kojom je dobio sina Ašu i kćer Nanu.

Aša je uspješan sportista i bavi se brazilskim jiu-jitsuom te živi u Zagrebu, baš kao i Mustafina najmlađa kći Nana, koja je od njegovo troje djece i najviše u medijima.

Nana je završila Fakultet političkih znanosti u Zagrebu i bavi se marketingom i PR-om te je vrlo popularna na Instagramu, gdje ima više od 26 hiljada pratilaca, prenosi Dnevnik.hr.

Mustafa je svojedobno objasnio neobična imena svoje djece.

“Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak. Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima”, ispričao je Mustafa.