DODIK KOPIRA VUČIĆA U SVEMU: I on je oko sebe okupio mediokritete, zgubidane, poltrone, lopove, junoše i primitivce

Arogancija i bezobrazluk, koje čelnik SNSD-a Milorad Dodik često pokazuje javno, ozbiljno prijeti moralnoj vjerodostojnosti stranke u cjelini koja sve više klizi u “društvo siledžija” koje svoju političku karijeru gradi na batinama i vrijeđanju neistomišljenika.

Ovih je dana to jasno pokazao novi heroj SNSD-a Momčilo Antonić, koji je javno vrijeđao savjetnika PDP-a Ivana Begića, nazivajući ga, između ostalog, „ustašom“.

Svoj rektalno planinarenje počeo je razvijati u SNSD-u 2014. godine, javno zlostavljajući građane poplavljenih gradova. Na svom FB profilu građane Broda, Modriče, Šamca nazvao je “govnima” jer su se usudili okrenuti leđa SNSD-u.

Međutim, “bog” Sanje i njegovih sljedbenika mogao bi se preračunati, jer u opustošenoj i siromašnoj zemlji društvo nije u potpunosti transformirano u desetkovanu i dezorijentiranu rulju.

Na kraju, snaga je ipak u onima iz Broda, Šamca, Modriče i drugih gradova, koji će jednog dana morati shvatiti da mladi i bezobrazni antonići ne mrze samo one druge vjere.