Dodik: Pobijedit ćemo PDP i SDS, i Ameriku i Britaniju i Zelene u Njemačkoj

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a danas je u oduševljenom govoru rekao da će njegova stranka pobijediti na oktobarskim izborima i da je on vojnik stranke i Republike Srpske.

Dodik je danas u Tesliću poručio da SNSD-ovci nisu ljudi koji prijete bilo kome, već oni “samo brane ono što je njihovo i što je narodno”.

“Ja sam vojnik ove partije i vojnik Republike Srpske. Namjerno govorim o terminu vojnik, jer ima i nekih koji su veoma zlonamjerni i oni svaku vrstu termina zloupotrebljavaju, ali takvo je vrijeme danas”, naveo je Dodik.

Dodik je kazao da su sve prethodne godine bile dobre za RS.

“Oni (opozicija op.a.) drugi nemaju ništa drugo da govore sem da smo mi nešto sklonili ili radili, pokrali. Kao da se ovdje ništa nije dešavalo. Naravno, sve su to laži”, rekao je Dodik.

Potom je optužio PDP i SDS da su izdajice i dodao da je iz raznih razloga i potrebe za kontinuitetom jako važno da SNSD i koalicija imaju člana Predsjedništva BiH i funckiju Predsjednika Republike Srpske.

” Mi smo partija kontinuiteta, naša koalicija je koalicija kontinuiteta, zato se moramo okupiti i biti zajedno”, poručio je Dodik.

Istakao je i da će izbori biti održani i da će on izaći kao pobjednik.

“Pobijedit ćemo PDP i SDS, i Ameriku, Veliku Britaniju, kao i predstavnike političke opcije zelenih u Njemačkoj”, zaključio je Dodik.