Dodik se obratio videom porukom zloglasnim “Noćnim vukovima”: EVO ŠTA IM JE PORUČIO!

– Moto klub “Noćni vukovi” ove je godine proslavu pravoslavne Nove godine posvetio Danu Republike Srpske, a ovom prilikom obratio im se predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

Dodik je zahvalio “Noćnim vukovima” na čestitkama povodom Božića i Dana Republike Srpske i poželio im puno sreće.

Naglasio je da je vrlo sretan što su u to vrijeme željeli biti s Republikom Srpskom, ali požalio je što nije mogao biti s njima zbog trenutnih uvjeta u kojima živimo. “Ali sigurno ćemo biti tamo u jednom od sljedećih godina”, rekao je Dodik.

Istaknuo je važnost jedinstva, kao i snagu koju su poslali porukama, te zahvalio na organizaciji proslave Dana Republike Srpske. “Samo zajedno možemo osigurati da sačuvamo svoj identitet i zahvaliti vam na svemu što radite”, rekao je Dodik.

Snimku proslave objavio je i vođa “Noćnih vukova” Aleksandar Zaldostanov Hirurg.

“Danas, uoči Krštenja Gospodnjeg, opraštajući se od novogodišnje bajke 2021, koju smo posvetili bratskom srpskom narodu, dobili smo videoporuku od našeg prijatelja i prijatelja iz Rusije – predsjednika Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika!”

Sjetimo se, vođi zloglasne ruske moto grupe “Noćni vukovi” Aleksandru Zaldostanovu zabranjen je ulazak u Bosnu i Hercegovinu jer je proglašen prijetnjom nacionalnoj sigurnosti naše zemlje.