Novoizabrani gradonačelnik Banja Luke, kao i većina njegovih vršnjaka, ima kućne ljubimce, o kojima brinu drugi, a njegov dragocjeni konj nalazi se u pansionu s istaknutim članom SNSD-a.

Proteklih dana Draško Stanivuković uglavnom se fotografirao sa svojim psom, Bernardicom Bernie. Bernie živi s bakom i djedom Gordanom Draška Gospe. Draška u posljednje vrijeme rijetko viđa, samo kad mladi političar odvoji vrijeme za igru ​​i zajedno poziraju za medije. Bernie je vjerojatno postao najpoznatiji pas na tom području, piše SrpskaInfo.

Međutim, Draškov konj Fargo, primjerak rijetke i skupe pasmine KWPN, jedinstven u svojoj vrsti u Bosni i Hercegovini, privlači mnogo veću pažnju medija. Stigao je iz Italije i Stanivuković ne otkriva koliko mu je platio. Prema podacima dostupnim na Internetu, takav konj na tržištu vrijedi između 15.000 i 30.000 eura.

Fargo ne živi na imanju Stanivukovića. Vlasnik ga je smjestio u konjički klub “Čokorska polja” kod Banja Luke, sa svojim političkim protivnikom.

“Moj konj je smješten u staji Milutina Jovića iz SNSD-a i ne vidim šta je tu čudno. On radi svoj posao, ja radim svoj, a Fargo je dobro, dobro se brinu o njemu ”, kaže Draško.

Kao što je prethodno izviješteno u medijima, “pansion” mjesečno plaća oko 200 eura za svog konja.

Često su ga prozivali zbog ovog konja, ali Draško kaže da je “njegova obitelj oduvijek voljela životinje” pa je njegov djed na svom posjedu držao čak i medvjeda kao “kućnog ljubimca”.