Milanović: Plenković je znao da mu je domaćin Komšić, otišao je da izazove frku

– Dok je Komšić predsjedavajući u BiH, ja tamo neću ići. Plenković, znajući da mu je domaćin Komšić, odlazi tamo i onda se ne sastaje, kazao je Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske komentirajući posjetu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića našoj zemlji njegov nedolazak u Predsjedništvo BiH.

– Pa došao si Komšiću, ja ga srećem po svijetu, ali kad ja negdje idem, biram gdje ću. Otišao je dolje da izazove frku i fotografiju na kojoj njega nema. Kako je senzibilizirao Von der Leyen? Tako je on rekao, da ju je senzibilizirao, što je to, cjepivo u tri faze? Ona se pojavila kod Komšića, kao i Rutte, eto tako ih je senzibilizirao, nisu ga slušali ništa, kazao je Milanović te dodao da “kad krenete analizirati stvari, trebaju vam dvije minute da shvatite koja je to farsa”.

– Zašto ja ovo moram govoriti, ja čekam cijeli dan, tebe nema, nego ti raspališ na Handžar mediji i okomiš se na Čovića. Da nije neinteligentno i prozirno, bilo bi grozno. Ja ne znam što je to. Čovića se, uz šutnju Banskih dvora, proglašava Putinovim čovjekom i prijeti mu se sankcijama. Što ako tog Čovića stave na listu sankcija. Je li ovaj gelibter na Zrinjevcu razmišljao o tome? Tko je sljedeći – Plenković, ja? Hoćemo se suprotstaviti tome, upitao je Mianović te dodao da je “Sanaderovo doba bilo u mnogočemu doba nevinosti”.

– Ovo danas je brodski kupleraj. Kontrola, totalna kontrola, to je ambicija od početka, sad se to više ne može skrivati. To je pornografija, grozno, nastrano, to se događa. Tipa koji je nedostojan, ti uvodiš čovjeka koji će uvesti reda. Moš mislit. To je ta ekipa. Prije toga imaš farsu u saboru, rekao je hrvatski predsjednik, prenosi Index.