MIRO LAZOVIĆ OTVORENO O POTEZU KOMŠIĆA I DŽAFEROVIĆA: Svi trebaju stati pod jednu bh. zastavu i snažno i jasno poslati poruku

Miro Lazović, član Predsjedništva Pokreta za socijalnu pravdu i demokraciju, rekao je da je zajednička konferencija za novinare ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova i Milorada Dodika klasični politički obračun, uz izjave Washingtona i Bruxellesa o potrebi nadogradnje Daytonskog mirovnog sporazuma.

Žele da BiH bude zarobljena između Daytona i Bruxellesa kao podijeljeno društvo i nedovršena država. Prema DF-u, poruke koje čujemo trebale bi doći od političkih stranaka i njihovih čelnika, kao i onih koji podržavaju građansku državu i euroatlantsku cestu BiH, rekao je Lazović.

Lazović je također rekao da bi članovi Predsjedništva BiH Šefik i Željko te čelnici političkih stranaka Nermin, Bakir, Dino, Predrag, Fahro i Mirsad trebali stajati pod jedinstvenom zastavom BiH i poslati snažnu i jasnu poruku da BiH treba graditi svoju budućnost jednim glasom. Euroatlantska cesta je jedinstvena, građanska i demokratska država.

Vjerujem da će ovo biti najbolji odgovor onima koji se protive potrebnim ustavnim promjenama, a također će biti snažna poruka Washingtonu i Bruxellesu, poručuje Lazović.