Pale sve maske, Draško Stanivuković otvoreno priznao: Srbija je moj imperativ!

Tvrdi da je RS veću pomoć dobila od Srbije nego same države BiH.

Stanivuković je rekao da nikome ne bi prijalo da tražimo one najosnovnije stvari jedni od drugih

– Želja je, a ne samo želja, najiskrenija namjera, opredjeljenje Banje Luke i svih građana Banja Luka, dakle bratski, prijateljski i najbolji mogući odnosi na svijetu sa službenim Beogradom i Srbijom. rekao je novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u programu “Puls” na BN televiziji.

“Ako vidimo da je ta suradnja što je moguće bliža … Kad smo rekli bratski, imam brata, volio bih da moj brat bude jak, ja sam jak i možemo ravnopravno surađivati”, dodao je Stanivuković.

Tvrdi da je RS dobila više pomoći od Srbije nego sama država BiH, istina je neizravna. Stanivuković, naime, tvrdi da mu je bilo neugodno što jedni od drugih moramo “tražiti” najosnovnije.

“Ne bi nikom prijalo, koliko god da smo braća, da moramo da tražimo one najosnovnije stvari jedan od drugog. Cilj je da Banjaluka u tom pravcu ide.
Naše opredjeljenje jeste, i jedna poruka Beogradu i Srbiji ide, da politička figura nije samo Dodik, i to je istina, da postoji još politika, da postoji druga istina, prava istina, da postoje ljudi koji mogu da vode ne samo Banjaluku nego Republiku Srpski i da će te promjene biti za dvije godine.

Znam, pa vjerujem više nego što kažem ”, naglasio je Stanivuković u„ Pulsu ”na BN TV.