Pogledajte neuspjeli skok sa Starog mosta Amerikanca kojeg su Mostarci spasili od utapanja

Filmske scene spašavanja mladog Amerikanca iz rijeke Neretve, koji nije isplovio nakon neuspjelog skoka sa Starog mosta u Mostaru, snimili su njegovi prijatelji, koji nisu ni slutili šta će im se dogoditi na avanturističkom izletu na UNESCOV spomenik u Mostaru.

Zahvalni što su mostarski skakač Admir Delić Guma i Ali Hamza Duraković, koji prevoze turiste na čamcu ispod Starog mosta, brzo reagovali i svojom prisebnošću i hrabrošću spasili njihovog prijatelja, objavili su video na društvenim mrežama koji šire i hvale hrabre Mostarce.

Podsjetimo, dramatična akcija spašavanja dogodila se jučer poslijepodne, kada su hrabri Mostaraci spasili mladog Amerikanca koji je Mostar posjetio sa svojim prijateljima.

Odlučio se za skok sa Starog mosta u uvjerenju da može, jer za njega kažu da je sportaš i ima iskustva sa padobranstvom, njegov podvig su prijatelji snimali, kao i cijelu dramatičnu situaciju.

Prošli članakSven Alkalaj: “Ako Rusija stavi veto na mandat EUFOR-a, NATO snage bi se uključile u očuvanje mira u Bosni i Hercegovini”
Sljedeći članakNešić nezadovoljan Dodikovom pomoći od 100 KM narodu, smatra da je, kao Vučić, trebao dati 200