Ponovo se oglasila Gorica Dodik: Dok sam radila u Vladi RS-a kritikovale su me one koje su preko kreveta dobile radno mjesto!

Kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik, nikako ne odustaje od nauma da se “obračuna” sa svojim neistomišljenicima ali prvenstveno sa neistomišljenicima njezinog oca Milorada Dodika, pa tako uporno na društvenim mrežama vodi polemiku sa političkim protivnicima svoga oca. U najnovijoj objavi progovorila je o svom iskustvu dok je radila u Vladi Republike Srpske, te poručila:

– Kada sam radila u Vladi, najveći kritičari mog postojanja tamo su bile one koje su preko kreveta dobile svoja radna mjesta. Tada sam se uvjerila u onu – ko o čemu, kurva o poštenju. S tim se susrećem i dan danas, kako u životu, tako i na mrežama.

Zatim je u narednom twittu, uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj se kao beba nalazi u naručju mladog Milorada Dodika, dodala:

– Sve sto napišem, stojim iza toga, a vi okrećite to kako kome odgovara. Analizirajte svaku riječ dobro, kad me već pomno pratite, da ne propustite nešto što pišem između redova – poručila je Gorica Dodik.