PONOVO SE OGLASILA GORICA DODIK; IMA HIT: Preuredila tekst pjesme srbijanske pjevačice i POSLALA PORUKU INZKU

Pismo koje su Valentin Inzko poslali NSRS-u i Nedeljku Ćubriloviću tražeći da se u roku od 3 mjeseca oduzmu odlikovanja ratnih zločinaca, izazvalo je burne reakcije u Republici Srpskoj. Iz manjeg bh. enitteta poručuju da ultimatum nije na mjestu i pitaju se zašto zahtjev nije upućen ranije.

Na Inzkovo pismo reagirala je i kćerka Milorada Dodika. Reakcija Gorice Dodik ističe se iz mase sličnih, a evo i zašto.

Dakle, Inzku je poslala poruku sa svog Twitter profila, a poruka nije ništa drugo nego modificirani tekst pjesme srpskog pjevača.

-Srpska s tobom nije stala, Srpska s tobom nije stala, nebitna si stavka mala, poručila je Inzku uz emotikone nota Gorica Dodik, pa smo na tragu ovog stiha pronašli sličnost sa pjesmom pjevačice Nataše Bekvalac.

Osim što smo saznali ponešto o muzičkom ukusu Gorice Dodik, utvrdili smo i da je riječ o pjesmi “Mala plava” a dio koji je Dodikova kćerka preformulisala u originalnoj verziji glasi: “Ja sa tobom nisam stala, ja sa tobom nisam stala, nebitna si stavka mala, nisam zdrava…”

Istina Gorica je preskočila nastavak stiha i još nije jasno hoće li uslijediti Inzkova reakcija na ovu pjesmu, s obzirom na to da je riječ o duetu.