PREVARU ĆE OPROSTITI, IZDAJU NIKAD: Sergej Lavrov pisao Dodiku

Ministar vanjskih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov poželio je da se predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik brzo oporavi i vrati u redovnu službu u korist dva bratska naroda.

Gospodin Lavrov izrazio je uvjerenje da će Dodik, kao odlučna, mudra i postojana osoba, uskoro uspjeti prevladati zarazu koronavirusom.

Ruski ministar vanjskih poslova rekao je da je pomno pazio na informacije o zdravstvenom stanju i hospitalizaciji predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, te izrazio zadovoljstvo liječenjem u Univerzitetskom kliničkom centru RS koje je pokazalo pozitivne rezultate i zdravlje mu se popravilo.

Lavrov je rekao da, ukoliko bude potrebno, Rusija je spremna da pruži svaku vrstu pomoći u liječenju srpskog člana Predsjedništva BiH.

Ministar vanjskih poslova Ruske Federacije još se jednom zahvalio gospodinu Dodiku na toploj dobrodošlici i tradicionalnom gostoprimstvu za njega i rusko izaslanstvo tijekom njegova posjeta. Ministar vanjskih poslova Lavrov dodao je da se intenzivno radi na materijalizaciji dogovora postignutih tijekom posjeta ruskog izaslanstva.