Snimak demantovao oca i sina rukometaša Sloge: Spiker je najavio Emraha Muminovića!

Rukometni TV turnir šampiona koji je u ponedjeljak počeo u Doboju dospio je u žižu javnosti, ali ne zbog utakmica, nego zbog navodnog skandala.

Bego Muminović, otac mladog rukometaša Sloge Emraha u izjavi za Srpskainfo kazao je kako su on i njegov sin doživjeli poniženje.

– U toku predstavljanja igrača Montpelliera sve je prošlo sportski, fer. Također kada je došao red na predstavljanje Sloge publika je sve redom pozdravljala, kada je došao red na mog sina sve je utihnulo, ništa se nije čulo sem aplauza. To je uvreda i poniženje za mene i moje dijete pred 4.000, 5.000 ljudi – rekao je, između ostalog, Muminović za Srpskainfo, a njegov sin je dodao:

– Ostao sam zatečen kako baš da se meni desi jer sam jedini musliman.

Međutim, kasnije se pojavio snimak sa Radio televizije Republika Srpska na kojem se čuje da je službeni spiker najavio Emraha Muminovića, a snimak demantuje njegovu i izjavu njegovog oca.

Zaista je nejasno zašto je neko odlučio da baci mrlju na turnir koji se igra više od pola vijeka! Ovo je 54. izdanje Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona, a kroz Doboj su prodefilovale najbolje evropske ekipe u kojima su između ostalih igrali i najbolji rukometaši planete, među kojima i jedan od najboljih svih vremena – Nikola Karabatić.

Zanimljivo, izvorni tekst na Srpskainfo je izbrisan i nije više dostupan čitateljima ovog portala, piše portal Faktor.