Novi gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nastavlja s iznošenjem dokaza i optužbi za korupciju u ovom gradu, nakon što je jučer održao konferenciju za novinare na kojoj je snažno optužio bivše vlasti

“Novo remek-djelo Ćućuna XIV. Metalna ograda od nevjerojatnih 120.000 KM s pristupnom cestom koja ne postoji. Ovako su radili i tako se više nikada neće ponoviti. Vrijeme kriminala u gradskoj upravi i poduzećima postaje prošlost”, objavio je danas Stanivuković na Facebooku.

Pozvao je Ministarstvo unutarnjih poslova i nadležne institucije da posjete ovo mjesto. Dodao je da su “mnoge vlade pale zbog takvih (neaktivnosti), a naša o tome šuti”.

Inače, Mladen Ćućun, voditelj Odjela za poslove civilne zaštite i profesionalnih teritorijalnih vatrogasaca, rekao je ranije da je pripremio tužbu za klevetu protiv Draška Stanivukovića i da je jedva čekao suđenje. Negirao je sve optužbe protiv Stanivukovića.

Stanivuković je u nedjelju održao konferenciju za novinare na kojoj je objavio prvo izvješće novog “Tima za reviziju” o kriminalnim radnjama.

Potom je govorio o ilegalnom postavljanju reklamnih panoa u Banja Luci za koje se ne plaća komunalna naknada. Spomenuo je i diplome zaposlenika gradskih institucija, a spomenuo je i sklapanje ugovora o radu s onima koji su već zaposleni, javlja Klix.