Svjetski mediji prenijeli Begovićev tvit koji je uzburkao strasti u bh. nogometu

Bh. golman Asmir Begović šokirao je domaću i međunarodnu javnost objavom da našu reprezentaciju vode “kriminalci”, a njegove riječi prenijeli su mnogi poznati sportski informativni portali.

Tako je poznati madridski list AS posvetio je poseban članak bivšem reprezentativnom golmanu koji je bio jako aktivan na Twitteru tijekom sinoćnje utakmice naše reprezentacije i Kuvajta, a nakon početne interakcije s bivšim kapitenom Zmajeva Sergejem Barbarezom napisao je post to je odmah privuklo veliku pozornost javnosti.

Nastavio je s najavom gdje je tema bio prazan stadion Bilino Polje u Zenici, nakon čega je uputio vjerovanto i najoštriju poruku prema čelnicima NS BiH posljednjih desetak godina…

“Predvođeni kriminalcima: Vico, Miske, Petev, grupa menadžera… Umjesto da budemo nogometni tim koji ujedinjuje državu, postali smo eBay stranica za punjenje džepova kriminalaca. Eto vam…”, napisao je nekadašnji golman Zmajeva.

Begovićev tweet citirali su i svi relevantni regionalni mediji, a rasprava se vodi na društvenim mrežama i mnogim forumima.

Izjava golmana Evertona vjerojatno će dodati dimenziju u narednom razdoblju, a bit će zanimljivo vidjeti reakciju čelnika NS BiH na čelu s Vicom Zeljkovićem.