UGLEDNI BRITANSKI ANALITIČAR: “Srbi, ne bojte se Vučića, on je marioneta i odbojni glupan, nije vaš vođa, vaši lideri su…”

– Srbi se nemaju razloga bojati Vučića. Napokon, on nije vaš vođa – vaši su vođe u Washingtonu, Londonu i Bruxellesu. Vučić je lutka i odvratna budala. Nema talent ni kao političar ni kao čovjek. Ukratko, Vučić je bezvrijedan – kaže Marcus Papadopoulos, istaknuti britanski politički analitičar grčkog podrijetla, u nizu Facebook objava posvećenih Srbima.

Često zaokupljen događajima na Balkanu i jugoistočnoj Europi, Papadopoulos, ne govoreći, razotkriva političke elite koje su se stavile u kolonijalnu službu zapadnih zemalja.

– Srbi poput Vučića, Brnabić su samo marionete. A također, poput Vučića, Brnabić je odvratna cjelina koja je potpuno lišena i inteligencije i talenta. Papadopoulos kaže da riječ “monstruoznost” ne može definirati ni Brnabić.

Papadopoulos također poručuje srpskom narodu kako dobiti slobodu

– Srbi, vaš kolonijalni status je krhak, iako postoji više od 20 godina. Preuzimanjem nadzora nad ulicama u Beogradu i drugim gradovima Srbije, sloboda će doći u Srbiju. Papadopoulos vjeruje da će tada izdajnici pasti u ruke ljudi.

– Vučić je samo marioneta kao i sva srpska elita! Radi ono što im zapovjedaju zapadni gospodari, posebno Amerikanci i Britanci. Dakle, Vučić nema nikakvog značaja u upravljanju Srbijom – isto vrijedi i za Anu Brnabić, studenticu Tonyja Blaira, poput Vučića. Papadopoulos je za Direktno.rs rekao da Zapad bira između određenog broja srpskih izdajnika na raspolaganju kada želi vladati Srbijom u njegovo ime.