Enis Bešlagić i Viktor Savić oduševili snimkom sa seta: Zajedno snimamo i postimo, Bog je ljubav

Bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić na svom Instagram profilu podijelio je snimak na kojem govori kako zajedno sa svojim kolegom iz Srbije Viktorom Savićem posti – ramazanski i vaskršnji post.

Enis Bešlagić, zajedno s Viktorom Savićem, dio je ekipe filma “Megdan” koji snima Aleksa Balašević po pjesmi svog oca “Čovek sa mesecom u očima”.

Nakon što su podijelili nekoliko fotografija sa seta na Zvorničkom jezeru, uslijedio je i snimak s iftara. Bešlagić je kazao kako on i Savić zajedno poste te pojasnio: “Evo vidite u toku je ramazan i vaskršnji post i mi postili i evo sad zajedno iftarimo”.

“Bog je ljubav”, dodao je Savić.

Video je izazvao brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama, a posebno posljednja Viktorova rečenica.

Balašević je nedavno na svom Instagram profilu otkrio da je snimanje “Megdana” u toku, a za film je sam pisao scenario dok je za režiju zadužen Todor Chapkanov.

Snimanje filma po pjesmi koju je objavio 1993. godine bila je ideja legendarnog Đorđa, a sin mu je odlučio ispuniti želju angažujući Ćetkovića da tumači lik “čovjeka s mjesecom u očima”.

Film “Megdan” prati borbu nekoliko junaka, glavni lik filma je redar iz lokalnog kafića koji želi da stigne do ringa i svjetala Las Vegasa. Kako je Balašević i ranije govorio, taj lik je simbol novih generacija.